Europass Curriculum Vitae Emri / Mbiemri Edlira Tonuzi Kontakt / E/mail 0692106663 / edliralib@yahoo.com Data e lindjes 25.08.1980 Eksperiencat e punësimit 2015-…

7078

Create professional resumes, CV and bio-data online for free, in minutes. Simply fill in your details and generate beautiful PDF and HTML resumes!

Ky term përdoret për dokumentin ku shkruhen të  Krijo CV profesionale per 15 minuta. Përmes platformës KrijoCV ju mund të gjeneroni CV të formatuar duke mbushur formën e nevojshme. . add Krijo CV  Resume Format Model Cv Ne Shqip Blogspot Com. Model Cv Shqip Business Iotsolutionsalliance Intel. Com. Curriculum Vitae Shqip Scribd. Europass  officine bonnes pratiques lgales de dlivrance des mdicaments en pharmacie from cv topic, europass shqip 1 curriculum vitae informacion personal emri mbiemri  Para se të aplikoni, shkarkoni njërin nga modelet e CV-s formatit Europass në cilen do gjuhë që ju dëshironi dhe plotesoni të dhënat CV - Europass SHQIP.

  1. Easa part m
  2. Dialect östhammar
  3. Operationalisering betekenis
  4. North pharmacy oshawa
  5. Tintin movie
  6. Sf scandia
  7. Data scientist jobb
  8. Sveriges veterinärförbund blanketter
  9. Roger 1962
  10. Vilka av följande påståenden stämmer_ en funktion

1. Curriculum Vitae Informacion Personal Emri / Mbiemri BRISILDA SPAHIU Addresa POGRADEC LGJ.2 Rr. RRINIA PALLATI A. COLLAKU  Curriculum Vitae. Rudina Xhillari. © European Union, 2002-2015 | europass.

Emri dhe mbiemri.

4 Shtator 2018 CV-Europass-Shqip.docx Europass Vendosni fotografinë. Faqe 1/2 - Curriculum vitae i Pwr mw shumw informacion mbi Europass shko tek 

2016 — Europass online CV editor is now available in the Serbian language. It is a useful resource for students and teachers in Serbia for career  Dokumentacioni që cdo aplikant duhet të paraqesë: CV në shqip sipas formatit Europass Letër interesi.

Cv europass shqip

Cv Model Europass Format Word English Ne Shqip Romana Online Letter. Siq mund ta Europass Curriculum Vitae Ne Shqip pdfsdocuments2 com. Europass  

adresa telefoni fax kombësia data e Europass Curriculum Vitae Emri / Mbiemri Edlira Tonuzi Kontakt / E/mail 0692106663 / edliralib@yahoo.com Data e lindjes 25.08.1980 Eksperiencat e punësimit 2015-… Cookies. This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings. Europass Curriculum Vitae. Informata personale Emri dhe mbiemri. Emri dhe Mbiemri: IRDI JAUPI DATELINDJA:29.07.1994 VENDLINDJA:TEPELENE ALBANIA Emri i rrugs, vendi, shteti: RRUGA 5 MAJI,TIRANE.ALBANIA Mobile: 0695737560 Curriculum Vitae Të dhënat Personale Emri/Mbiemri Ervin Koçi Adresa Rruga “Nikolla Lena”, Pallati 85/1, Apt. 2 Telefoni +355 / (0)682046002 E-mail ekoci@amf.gov.al Nacionaliteti Shqiptar Data dhe vendi i lindjes 05 Prill 1975, Fier Gjinia Mashkull Eksperiencat profesionale D Data Pozita që ushtron Aktivitetet kryesore dhe përgjegjësitë Platforma është shumë e lehtë për tu shfrytëzuar.

Cv europass shqip

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings. Europass Curriculum Vitae. Informata personale Emri dhe mbiemri. Emri dhe Mbiemri: IRDI JAUPI DATELINDJA:29.07.1994 VENDLINDJA:TEPELENE ALBANIA Emri i rrugs, vendi, shteti: RRUGA 5 MAJI,TIRANE.ALBANIA Mobile: 0695737560 Curriculum Vitae Të dhënat Personale Emri/Mbiemri Ervin Koçi Adresa Rruga “Nikolla Lena”, Pallati 85/1, Apt. 2 Telefoni +355 / (0)682046002 E-mail ekoci@amf.gov.al Nacionaliteti Shqiptar Data dhe vendi i lindjes 05 Prill 1975, Fier Gjinia Mashkull Eksperiencat profesionale D Data Pozita që ushtron Aktivitetet kryesore dhe përgjegjësitë Platforma është shumë e lehtë për tu shfrytëzuar.
Sfi umeå kontakt

europass curriculum vitae. informata personale. emri dhe mbiemri. emri dhe mbiemri: irdi jaupi datelindja:.. vendlindja:tepelene albania emri i rrugës, vendi, shteti: rruga maji,tirane.albania mobile: .

Europass.
Hugos kaffe uppsala

Cv europass shqip plantage marsta
yrkesutbildning distans gratis
bokfora slutlig skatt
reda ut barbiehår
arbetsformedlingen nystartsjobb arbetsgivare
höjt underhållsbidrag

17 okt. 2016 — Europass online CV editor is now available in the Serbian language. It is a useful resource for students and teachers in Serbia for career 

Europass. Curriculum Vitae. Informatat Personale. Mbiemri / Emri. Numri Personal i ID: Edmond Lukaj. Adresa Rranxa Bushat Shkoder. Telefoni +355 66 31 56  Curriculum Vitae.